intercom

Intercom
Met de intercomsystemen van ES&I kunt u op afstand met elkaar communiceren via een beeldverbinding, spreekverbinding of luisterverbinding. Vanzelfsprekend draagt een optimaal intercomsysteem direct bij aan de veiligheid van uw bedrijfspand, gebouw of woning. U houdt continu toezicht op wie er binnen komt. Onze intercomsystemen worden voor verschillend doeleinden ingezet.

Onze intercomsystemen worden in flats en appartementencomplexen toegepast. De bewoners kunnen door middel van een eenvoudig en gebruiksvriendelijk systeem zien wie er aanbelt. De systemen kunnen worden gecombineerd met een toegangscontrolesysteem. Men maakt dan gebruik van een digitale sleutel die middels een elektronische deurdranger de deur automatisch opent.

ES&I en intercom, altijd zicht en controle.
pdf
Bekijk de specificaties (.pdf)

videofoon

Videofoon

ES&I heeft alle kennis in huis op het gebied van een videofooninstallatie. Op die manier ziet u precies wie er bij u voor de deur staan. Een videofooninstallatie is een aantrekkelijke investering die geluid en beeld combineert. Daarmee is de videofoon een efficiënte manier van toegangscontrole: u kunt met één druk op de knop ook de toegangsdeur openen.

Vanzelfsprekend zijn uitbreidingen met bijvoorbeeld een camerasysteem voor de bewaking van kantoor en buitenterrein altijd mogelijk. De opname kunt u bewaren en eventueel terugkijken. Op die manier houdt u alle veiligheidsmaatregelen in één hand.

ES&I en videofoon, optimaal beeld én geluid.

pdf
Bekijk de specificaties (.pdf)