data

Data
ES&I realiseert complete data installaties voor de optimalisering van uw datanetwerk. Binnen zo’n optimaal netwerk draait alles om de connectiviteit van uw apparatuur. De mogelijkheden zijn daarbij onbeperkt. Voor uw huisnetwerk kunnen wij daarvoor alle apparaten aansluiten via dezelfde aansluiting. Dat resulteert in optimaal gebruiksgemak, overzicht en volop kijk-, luister- en speelplezier.

Bij bedrijfsnetwerken speelt de bedrijfszekerheid een belangrijke rol. Het onderling verbinden van bijvoorbeeld computers, telefoons, toegangscontrole, beveiliging en overige netwerken heeft altijd invloed op de prestaties en professionaliteit van uw bedrijf. Er bestaan inmiddels tal van opties, mogelijkheden en toepassingen. Wij verstaan de kunst van puur maatwerk voor welke bedrijfsgerichte datatoepassing dan ook.

ES&I en data, een perfecte verbinding.

pdf
Bekijk de specificaties (.pdf)

telefonie

Telefonie
ES&I staat voor optimaal advies en installaties die perfect worden afgestemd op uw wensen. Daarvoor leveren wij zowel traditionele als IP telefoonsystemen. Vandaag de dag zijn de mogelijkheden echt eindeloos: van bellen via uitgebreide telefooncentrales tot online koppelingen en bellen via internet (voip). Met de juiste apparatuur bespaart u bovendien direct op de kosten van uw telefoongebruik.

Graag bekijken wij uw huidige situatie om zo te komen tot een snel, besparend en effectief telefoonsysteem dat precies aansluit op uw wensen en eisen. De mogelijkheden zijn enorm; wij wijzen u graag de juiste richting.

ES&I en telefonie, dat spreekt voor zich.


pdf
Bekijk de specificaties (.pdf)