brandbeveiliging

Inbraakbeveiliging
Het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van een alarmsysteem vraagt om kennis, kunde en een goed oog voor de juiste toepassingen. Hier draait het niet om alle toeters en bellen, maar juist om maatwerk dat exact wordt afgestemd op de omgeving en omstandigheden van het betreffende project.

Dat geldt voor zowel particuliere als bedrijfsmatige opdrachtgevers. Natuurlijk geldt: veiligheid voorop. In combinatie met het juiste advies, geschikte apparatuur en de juiste kwaliteit kunt u jarenlang vertrouwen op volledige beveiliging van uw bedrijf en/of woning. Vanzelfsprekend altijd aangelegd volgens de geldende voorschriften en wettelijke eisen.

ES&I en inbraakbeveiliging, alles veilig.

pdf
Bekijk de specificaties (.pdf)

camerasystemen

Camerasystemen
Camerasystemen – ook wel CCTV-systemen (Closed Circuit Systemen) genoemd – zien we tegenwoordig overal om ons heen. Zowel voor particulieren als bedrijven bestaan er veel mogelijkheden om uw bedrijfspand of woning te beveiligen. Deze systemen kunnen worden toegepast bij toegangscontrole, het bewaken van een terrein, inbraaksignalering in combinatie met een inbraak alarmsysteem en diefstal beveiliging. De preventieve werking van camera’s is natuurlijk zeer effectief.

Ook hier draait alles om puur maatwerk. Geen situatie is hetzelfde en dat vraagt om ervaring, kennis en deskundigheid. ES&I is daarnaast op de hoogte van de laatste technieken en mogelijkheden. Op die manier zorgen wij voor het meest optimale camerasysteem.

ES&I en camerasystemen, oog voor uw veiligheid.
pdf
Bekijk de specificaties (.pdf)

toegangscontrole

Toegangscontrole
Hoog bedieningsgemak, storingsvrije installaties en precies maatwerk. Op het gebied van toegangscontrole is vanzelfsprekend heel veel mogelijk. Of u nu één deur van uw woonhuis of een heel kantoor wilt beveiligen. Alles begint bij de juiste analyse van de huidige situatie. Daarna bespreken we uw wensen, eisen en voorkeuren. In combinatie met onze deskundige blik resulteert dat in een passend ontwerp dat precies aansluit op de gewenste situatie. Bij ES&I kunt u terecht voor de meest uiteenlopende systemen.

Van eenvoudige intercomsystemen of toegang met pincode tot proximity lezers en geavanceerde vingerscanners. In combinatie met de juiste software beschikt u zelfs over exacte informatie van de mensen die binnen zijn geweest.

ES&I en toegangscontrole: wie, wat, waar en wanneer.

pdf
Bekijk de specificaties (.pdf)

inbraakbeveiliging

Brandbeveiliging
Brand ontstaat vaak door kortsluiting of brandstichting. Een brandmeldinstallatie zal dan heel goed bijdragen aan het beperken van de schade. Het is – naast alle brandblussers en brandhaspels – een belangrijk onderdeel van uw brandpreventie. Wij adviseren, installeren en onderhouden uw brandmeldinstallatie volgens de nieuwste normen op het gebied van brandbeveiliging.

Vanzelfsprekend kunt u hier ook kiezen voor tal van moderne technieken. Vanuit onze eerdere ervaringen bieden wij u een grote toegevoegde waarde op het gebied van advies, installatie en onderhoud.

ES&I en brandbeveiliging, altijd vinger aan de pols.
pdf

Bekijk de specificaties (.pdf)